EM4325

V-ar interesa ca, in calitate de consumatori, sa puteti verifica, in hypermarket, faptul ca bucata de carne pe care doriti sa o cumparati este pastrata in adevar la o temperatura scazuta?
V-ar interesa, daca ati fi beneficiarul unor bunuri perisabile, sa stiti ca transportatorul a respectat, in containere, regimul de temperatura prescris?
Daca da, atunci iata doar doua aplicatii posibile dintr-o multitudine realizabila cu circuitul EM4325 al EM Microelectronic, circuit care a fost anuntat chiar astazi.
Si acum imaginati-va producator al unui foarte mic dispozitiv de masurare a temperaturii bazat pe EM4325. Sub forma unei „monezi” de 38mm diametru. De la imaginatie pana la infaptuirea ei este foarte putin, EM Microelecrtronic ofera gratuit schema si fisierele Gerber aleacestei „monezi”.In plus, va vom sustine cu esantioane ale EM4325.
Aceste dispozitive isi gasesc locul peste tot pe unde este vorba de o masurare sau monitorizare de temperatura, de confort termic, de securitate: managementul aprovizionarii, containere si paleti reutilizabili, controlul accesului, monitorizarea refrigerarii, sigilii electronice si altele.

Contactati-ne prin e-mail sau telefonic pentru literatura si inscriere pentru esantioane ale EM4325.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s