Camera compacta de imagine termala X640

O camera rezistenta de imagine termala – fabricata de EOTech si oferita de partenerul Acal BFi, prin Macro Componente – cu o rezolutie de 640×480 pixeli si facilitati avansate.
Beneficii: operare simpla printr-un singur buton; detalii excelente datorita rezolutiei VGA 640×480; port video pentru inregistrare simultana; operare acoperita in intuneric datorita microdisplay-ului; incape in buzunar de unde poate fi extras usor, pentru operare agila in camp sau din miscare; facilitati de personalizare a camerei prin interfata utilizator, software, furnizata.
Facilitati: rata imaginii 30Hz; detecteaza activitatea umana pana la 1000m; zoom 2x, 3x sau 4x; alb -cald, negru-cald sau mod tricolor; masurarea temperaturii si reticul posibil prin CD cu software furnizat; supravietuieste caderilor si imersiei accidentale; incape in buzunar, usor (381g); functioneaza pana la 5 ore cu doua baterii AA cu litiu; 3 ani garantie, rezistenta prin proiectare; montabila pe tripod.
Kit-ul camerei include: cablu USB; software interfata utilizator; acoperitoare lentile; curelusa pentru prindere la mana/gat; manualul utilizatorului; baterii AA.
Contactati Macro Componente, prin FB, e-mail, telefon, pentru detalii si cotatie.

imagine

 

imagine1

imagine2

Reclame

2 gânduri despre „Camera compacta de imagine termala X640

    • Stimate George, multumesc pentru comentariu. Putem discuta despre pret dupa ce imi oferiti ceva mai multe detalii despre dumneavoastra si despre aplicatia in care intentionati sa utilizati camera. Si, va rog, dupa 4 ianuarie, deoarece producatorii si partenerii si-au luat vacanta de sarbatori, incepand de ieri. Ca sa nu faceti publice informatiile de care v-am rugat, folositi adresa de mail macro@macroromania.ro. Oricum, preturile nu sunt foarte mici, e vorba de produse performante. Inca o data, va multumesc si va urez Mos Fericit, Craciun Fericit, Fericita Nastere a domnului si La Multi Ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s