Portofoliul de balize electronice al EM Microelectronic

Deoarece portofoliul de balize electronice produse de EM Microelectronic este in crestere, o trecere in revista a modelelor disponibile este utila.

Portofoliul EM Beacon

Portofoliul EM Beacon

EMBC01 este un model vandut in volume mari, la preturi foarte competitive. Principalele aplicatii, pana in prezent, sunt navigatia in interioare, managementul muzeelor si al evenimentelor.

EMBC02 , cu senzor de acceleratie, este utilizat de catre beneficiari in primele aplicatii, cu senzorul de acceleratie folosit pe post de „comutator” (baliza este activa numai cand obiectul, pe care este amplasata, se misca. Un exemplu din domeniul securitatii, semnalarea miscarii ferestrelor sau usilor unei incaperi sau cladiri.

EMBC03 , va fi introdus in curand, dar exista deja cereri trimise producatorului, mai ales din industrie, de la beneficiari care doresc sa utilizeze acest produs pentru inregistrari de temperatura (masini, unelte, …).

La cerere, EM MIcroelectronic poate realiza proiecte personalizate, in special pentru balize multisenzor. Producatorul dezvolta intregul hardware si obtie toate certificarile ( CE, FCC, IC, ATEX,…), dar nu face dezvoltari software.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s