Din nou despre EM8500

In articolul precedent despre EM8500, controller de management al alimentarii si recoltare (culegere) a energiei, am scris ca, la vremea respectiva literatura producatorului EM Microelectronic nu avea inca disponibila mai multa documentatie. Aceasta documentatie de devenit disponibila intre timp , asa ca v-o putem prezenta, odata cu multumirile noastre pentru vizita.

EM8500 este o solutie integrata de management al alimentarii pentru aplicatiile de putere mica. El este special proiectat pentru operare cu o varietate de surse de curent continuu obtinut prin conversia resurselor neconventionale, incluzand generatoarele termalo – electrice (TEG) si sursele fotovoltaice, in domeniul puterilor de la microwatti si pana la miliwatti.  O schema tipica de utilizare a EM8500, in cazul unui sistem asistat de o celula solara, este redata mai jos:

image002

Mediul de dezvoltare: kit-ul de dezvoltare (EMDVK8500) este alcatuit din trei placi: 1. Placa de baza IPS; 2. Placa asociata EMDVK8500; 3.Placa de aplicatie.

image003

Aplicatii: 1. Incarcatoare solare/TEG/Supercapacitor; 2. Senzori industriali telecomandati; 3. Transmitatoare wireless de mica putere; 4.Incarcatoare pentru telefoane mobile, MP3, PMP si accesorii GPS; 5. Sisteme portabile; 6. Balize si retele de senzori wireless; 7. Monitorizare industriala si de mediu; 8. Platforme operate cu baterii.

Va rugam sa aflati, in cele ce urmeaza, documentatie EM8500. Pentru detalii, esantioane si oferte, va rugam sa ne contactati la tel. 0787 642555 sau e-mail: macro@macroromania.ro

Fact sheet

Datasheet

Nota aplicatii 1

Nota aplicatii 2

Nota aplicatii 3

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s